Rekkehus i moderne utførelse

I Smørvika bygger vi 18 rekkehusenheter med høy standard. Rekkehusene fordeles på seks bygg med tre leiligheter i hver. Boligene bygges i et moderne formspråk, med arealeffektive løsninger.

Byggingen er i full gang og de første beboerne har allerede flyttet inn.

Rekkehusboligene bygges i et moderne formspråk, stramme linjer i samsvar med reguleringsplanen for området. De har en effektiv arealutnyttelse med flere gode oppholdsrom.

Boligene fungerer godt for både store og små familier, med 3 soverom og en ekstra stue. Boligene isoleres svært godt og de leveres med et balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning som sikrer et godt inne klima og lave utgifter til oppvarming.

Det er Smørvika Utvikling AS som selger, og Nordbohus Innlandet på Gjøvik som bygger rekkehusene.

Ta kontakt med Anders for å avtale privat visning.

Et godt innemiljø

De nøkkelferdige rekkehusene leveres med høy standard og innbydende fargevalg.
Rekkehusene går over to etasjer. Fargevalgene kan velges individuelt. Som standard presenteres de med forslag til et innbydende fargevalg som tilpasset prosjektet. Det er også mulig å sette personlig preg ved egne tilvalg.

Rekkehusene har to fine uteplasser, i tillegg til inngangspartiet. Det blir terrasse i hovedetasjen med tett gulv og glassrekkverk. I sokkeletasjen bygges det en platting med direkte tilgang til gressplen og alt Smørvika kan by på

Aktuelt

Meld interesse

Er du nysgjerrig på en ny bolig i Smørvika? Fyll ut skjemaet, og motta nyhetsbrev og informasjon om prosjektet.  Jeg er interessert i:

  Kontakt

  Anders Prøven

  Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik.

  Kontaktperson tomter, rekkehus og kjedede eneboliger

  974 68 599 anders.proven@nordbohus.no

  Silje Furuseth Aandalen

  Eiendomsmegler MNEF/ Partner Partners Eiendomsmegling.

  Kontaktperson terrasserte leiligheter og lavblokk

  993 08 546 silje@partnerseiendomsmegling.no
  Made with ❤ by Caddiesoft