Velkommen til Smørvika

Bo godt på Kapp i Østre Toten. Landlig og rolig, idyllisk plassert i landskapet, med nærhet til både by og natur. Kort vei til det du trenger i hverdagen, som skole, legekontor og butikk. Samtidig nært det urbane med kort avstand til Gjøvik.

Smørvika tilbyr kvalitetsboliger med gode løsninger. Prosjektet vil totalt bestå av ca 80 nye og moderne enheter, fordelt på tomter til eneboliger, rekkehus, kjedede eneboliger, lave blokker og terasseleiligheter. Boligene bygges slik at de glir inn i det naturlige miljøet med løv- og furutrær som bevares. Friområdeene rundt vil bestå og være tilgjengelig for alle.

I Smørvika kan du nyte utsikten. Både inne og ute. Det er fantastiske muligheter utendørs med en natur som inviterer ut på eventyr. Til både bading i Mjøsa og tur langs pilgrimsleden og stier. Hele året. Med joggesko eller ski på beina.

I Smørvika er det lett å leve godt. Naturen, Mjøsa og sola har kort vei inn til deg, og du bor midt mellom alt. På vakre Kapp.

På Kapp er det kort vei til de viktige tingene. Til det som er godt for oss. Fra naturens side kan du nyte Mjøsa, stier i skog og mark både sommer og vinter og fantastiske solforhold. En liten gåtur unna finner du både butikk, skole, barnehage og legesenter.

Smør sjelen med vakker beliggenhet, gode turmuligheter og spennende møter i fine fellesområder. Opplev ro på landet og nyt nærheten til det urbane. Kapp byr på grønne og vakre landskap og en rolig hverdag.

Her får du sola inn i stua og naturen utenfor vinduet. Bygningene blir liggende vestvendt mot Mjøsa og det gjør solforholdene ekstra gode. Smørvika er også omgitt av en herlig grønn oase med store trær, skogsområder og duvende kornåkre. Nyt en varm sommerkveld i båt, eller ta noen fiskekast fra bryggen rett nedenfor hjemmet ditt.

 

 

Kapp byr på et spennende kulturliv

Tusenvis av nordmenn strømmer til Melkefabrikken på Kapp hver sommer for å trimme lattermusklene til sommershowet Urbane Totninger. Melkefabrikken ligger kun et steinkast unna. Det samme gjør Skibladnerbrygga, restauranten Fjorn, den deilige badeplassen Tallodden og Peder Balke senteret rett sør for Smørvika. På Mjøsmuseet på Kapp kan du vandre blant historiske bygg fra lokalområdet i parker, hager og kulturlandskap.

Når man bor midt i mellom alt, er det lett å komme seg rundt. Bussforbindelsen er også god, med holdeplass i nærheten. Den koselige Mjøsbyen Gjøvik, med alle sine kvaliteter, er kun tjue minutter unna.

 

Et livslangt hjem

I Smørvika finner du et hjem, selv om behovene dine endrer seg. Derfor er det fokus på variasjon i både pris, størrelse og fleksible løsninger. Her er det rom for alle. I de flotte fellesområdene vil bidra til et sosialt liv på tvers av generasjoner. Et spennende og variert bomiljø som gjør at mennesker og familier med ulike behov, og i ulike faser av livet, blir en naturlig del av et større fellesskap. Her skal barneben løpe. Voksne ta seg en treningsøkt, eller en pust i bakken ved vakre Mjøsa.Lekre rekkehus

I Smørvika bygger vi 18 rekkehusenheter med høy standard. Rekkehusene fordeles på seks bygg med tre leiligheter i hver.

Salgstrinn 1, med 6 rekkehus-enheter er nå ute for salg.

Les mer om rekkehus

Unike eneboligtomter

I Smørvika finner du 6 unike eneboligtomter i ulik størrelse. Her kan du velge mellom flere av Nordbohus sine eneboligmodeller, og sette et personlig preg på ditt nye hjem. Kontakt vår selger, Anders Prøven, for mer informasjon om tomtene, og hvilke muligheter som passer deg best.

Kontakt selger


Smørvika består av flere typer boliger, slik at du kan finne noe som passer deg og din livsstil.

Terrasseleiligheter

Romslige leiligheter i terrasserte blokker, passer for deg som vil bo vedlikeholdsfritt men fortsatt ha god boltreplass. Vi bygger 3 terrasserte blokker med totalt 25 boenheter. Her kan du bo med det beste fra begge verdener.

Ta kontakt med Megler, Silje Furuseth Aandalen, for mer informasjon om leilighetene.

Les mer om Terrasseleiligheter

Rekkehus

I Smørvika bygger vi 18 rekkehusenheter med høy standard. Rekkehusene fordeles på seks bygg med tre leiligheter i hver. Boligene bygges i et moderne formspråk, med arealeffektive løsninger. Det planlegges for 3 salgstrinn, hvor trinn 1 med 6 rekkehus-enheter nå er ute for salg.

Kontakt vår selger, Anders Prøven, for mer informasjon om rekkehusene.

Les mer om Rekkehus

Tomter

I Smørvika finner du 6 unike eneboligtomter i ulik størrelse. Her kan du velge mellom flere av Nordbohus sine eneboligmodeller, og sette et personlig preg på dit nye hjem.
Vi oppfordrer deg om at du setter deg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser for området ved valg av bolig.

Kontakt vår selger, Anders Prøven, for mer informasjon om tomtene, og hvilke muligheter som passer deg best.

Les mer om Tomter

Blokkleiligheter

Bo godt og praktisk i arealeffektive leiligheter.

Vi bygger 4 blokker med i alt 40 leiligheter i ulike størrelser. Salgsstart 16. august 2023.

Ta kontakt med Megler, Silje Furuseth Aandalen, for mer informasjon om leilighetene.

Les mer om Blokkleiligheter

Kjedet enebolig

Eksklusive eneboliger i kjede, rett ved Mjøsa. Vi planlegger 3 eneboliger med fantastisk utsikt over Mjøsa.

Kontakt vår selger, Anders Prøven, for mer informasjon om disse boligene. Planlagt salgsstart i løpet av første kvartal 2022.

Les mer om Kjedet enebolig

Leie i Smørvika

Det planlegges flere leiligheter for utleie i våre lavblokker.

Les mer om Leie i Smørvika

Meld interesse

Er du nysgjerrig på en ny bolig i Smørvika? Fyll ut skjemaet, og motta nyhetsbrev og informasjon om prosjektet.  Jeg er interessert i:

  Kontakt

  Anders Prøven

  Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik.

  Kontaktperson tomter, rekkehus og kjedede eneboliger

  974 68 599 anders.proven@nordbohus.no

  Silje Furuseth Aandalen

  Eiendomsmegler MNEF/ Partner Partners Eiendomsmegling.

  Kontaktperson terrasserte leiligheter og lavblokk

  993 08 546 silje@partnerseiendomsmegling.no
  Made with ❤ by Caddiesoft