Lekre terrasseleiligheter med topp kvalitet

Utviklingen i Smørvika fortsetter med til sammen 25 terrasseleiligheter. Disse fordeles på 3 bygg hvor 2 av byggene får 9 leiligheter og det siste får 7 leiligheter.

Boligene bygges i et moderne formspråk, stramme linjer i samsvar med reguleringsplanen for området. De har en effektiv arealutnyttelse med flere gode oppholdsrom og flere av leilighetene har svært gode uteplasser hvor kveldssola kan nytes om sommeren. 

Boligene fungerer godt for ulike aldersgrupper. Boligene isoleres svært godt og de leveres med et balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning som sikrer et godt inneklima og lave utgifter til oppvarming.

Et godt innemiljø

De nøkkelferdige terrasseleilighetene leveres med høy standard og innbydende fargevalg. Som standard presenteres de med forslag til et innbydende fargevalg som er tilpasset prosjektet. Det er også mulig å sette personlig preg ved egne tilvalg.

Vegg og tak i alle rom er lyse og glatte. På gulvene kommer en lys enstavs laminatparkett som standard. Stue, kjøkken og gang blir listefritt, som gir rene linjer i rommet.

På kjøkkenet leveres kjøkken fra Norema, Type Norema Areal og på badet monteres nydelige Linn Bad Hilde – innredninger. Badene er belagt med lyse, store fliser som gir et tidløst og moderne utrykk.

I Smørvika er det lett å leve godt. Naturen, Mjøsa og sola har kort vei inn til deg, og du bor midt mellom alt. På vakre Kapp.

På Kapp er det kort vei til de viktige tingene. Til det som er godt for oss. Fra naturens side kan du nyte Mjøsa, stier i skog og mark både sommer og vinter og fantastiske solforhold. En liten gåtur unna finner du både butikk, skole, barnehage og legesenter.

Smør sjelen med vakker beliggenhet, gode turmuligheter og spennende møter i fine fellesområder. Opplev ro på landet og nyt nærheten til det urbane. Kapp byr på grønne og vakre landskap og en rolig hverdag.

Her får du sola inn i stua og naturen utenfor vinduet. Bygningene blir liggende vestvendt mot Mjøsa og det gjør solforholdene ekstra gode. Smørvika er også omgitt av en herlig grønn oase med store trær, skogsområder og duvende kornåkre. Nyt en varm sommerkveld i båt, eller ta noen fiskekast fra bryggen rett nedenfor hjemmet ditt.

Aktuelt

Meld interesse

Er du nysgjerrig på en ny bolig i Smørvika? Fyll ut skjemaet, og motta nyhetsbrev og informasjon om prosjektet.  Jeg er interessert i:

  Kontakt

  Anders Prøven

  Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandet avd. Gjøvik.

  Kontaktperson tomter, rekkehus og kjedede eneboliger

  974 68 599 anders.proven@nordbohus.no

  Silje Furuseth Aandalen

  Eiendomsmegler MNEF/ Partner Partners Eiendomsmegling.

  Kontaktperson terrasserte leiligheter og lavblokk

  993 08 546 silje@partnerseiendomsmegling.no
  Made with ❤ by Caddiesoft